• Språkval:

I samarbete med exportrådet inom energisektorn

Om Nidab Produktion AB

Bolaget grundades år 2003 som leverantör till den svenska och norska olje- och gasindustrin. Med fokus på effektiva personalösningar inom on- och offshore sektorn har Nidab Produktion AB vuxit och är idag en betydande aktör på Norsk sockel.

Vår affärsidé är att i tid leverera kostnadseffektiva personallösningar med HSE och kvalité i fokus.

Vi vet att inom den marina olje- och gasindustrin är kvalificerad yrkespersonal en avgörande faktor för ett lyckat resultat. Personalens kompetens säkerställer att verksamheten och projekten genomförs på ett effektivt och säkert sätt.

Personalen har en avgörande roll i företagets effektivitet och konkurrensfördelar på den globala marknaden.

Nidab Produktion AB har lång erfarenhet av att strukturera, planera och möta kundens personalbehov inom olje- och gassektorn. Oavsett om vi möter personalbehovet hos en operatör, serviceföretag eller borrentreprenör är rätt personal med rätt utbildning ett kritiskt inslag i en säker och effektiv drift.

Nidab Produktion AB ser alltid till att uppfylla de krav gällande utbildning och kompetens som ställs av kund och myndigheter. Vi levererar den personal som efterfrågas utifrån rutiner framtagna i samarbete med kunden. Detta ger kvalitetssäkra, miljösäkra och ekonomiskt försvarbara projekt med HSEQ i fokus.

Vidare har vi inom regionen ett väl utvecklat samarbete med ett flertal legotillverkare vilket ökar vår bredd och förmåga att erbjuda totala lösningar inom metallbearbetning och konstruktion. Samarbetet ger oss också ökad flexibilitet och förmåga att erbjuda mycket korta leveranstider med bibehållen hög kvalité.

Vår Vision

”Nidab Produktion AB utför rollen som teknisk leverantör av kvalificerad personal till olje- och gassektorn, rätt kompetens i rätt tid.”

Lediga tjänster

  • Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.